Det är jag som är Yogarina

carina ström

Carinas liv har, sedan 15-årsålder, präglats av träning i olika former. Rugby, rehab, styrketräning, spinning och inte minst yoga har varit stora fokuspunkter. Yogaresan började för 19år sedan som ytterligare en fysisk träningsform. 2015 var jag på en yogaresa där jag bestämde mig för att utbilda mig mera & att jag vill nå dit jag idag är -tacksam!.

Idag är yogan en livsstil, ett jobb och ett fantastiskt verktyg för att må bättre och leva ett härligare och rikare liv!

Att instruera och vara lärare i olika träningsformer har varit ett kall som Carina älskat och fortfarande älskar, efter nästan 30 år.

Hon är sjukgymnast/fysioterapeut och har mer än 700 timmars yogalärarutbildning med allt från ISHTA, gravidyoga-, fysisk hatha-, therapeutisk- till yinyoga.

Att med yogans hjälp få guida dig till ett bättre välmående med en strävan om att nå din fulla potential, fysiskt och mentalt, är Carinas mål.

Mina största inspiratörer är Ulrika Norberg & Hillevi Borga, de lärare som finns nära kring mig och inte minst de elever jag möter i olika yoga sammanhang.

”You are good enough”